Köpa armband och andra smycken online

Armband

Det är något alldeles speciellt med armband. Det ligger så mycket identitet i vad man bestämmer sig för att pryda sin arm med. Oavsett om det är ett diskret armband i guld eller silver eller ett pärlat av barnbarnet. Det kan vara ett festivalband från årets Summerburst eller kanske ett statement mot cancer. Det kan vara ett antikt arvegods värt tusentals koronor eller en souvenir från senaste utladsresan. Oavsett vad man väljer att pryda sina armar med så ligger det en väldig massa identitet i vad man väljer. Och det finns något för alla.

Armband som symbol

Ett armband behöver inte vara ett statement om man inte vill. Ett armband kan lika gärna vara just det också. Bara ett armband. Något som förgyller ens vrist och kanske får en att tänka på någon speciell. Samtidigt kan ett armband symbolisera kampen man står bakom. Det kan stå för kärlek. För bandet till den man har fått det av. För sorg. För minnen. För glädje. För stolthet. För tacksamhet. Ett armband för att fira en seger eller att man klarat av något man inte trodde man skulle göra. Armband kan med enkelhet bäras av vem som helst utan att det behöver betyda något heller men för många gör det, det.

armband

Vackert smycke för armen

Oavsett vem man är som person och vad man vill visa med sitt armband så sitter det där det sitter och smyckar din arm på sitt högst personliga vis. Två exakt likadana armband behöver inte ens betyda samma sak för dem som bär dem. Det kan för den ena personen bara vara ett smycke medan det för en annan är mer av ett fashionstatement. Någon som gör enkla och vackra armband är Emma Israelsson. Hennes smycken med duvor gläder många som de bär dem.

Bild lånad från Emma Israelsson 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *