Inred kontoret exklusivt utan att det kostar skjortan

posters

Det här med att inreda kontoret kan vara oerhört svårt. Tro mig, jag har inrett så många kontor genom åren. Ofta vill man ha en exklusiv känsla, men ändå inte betala för det.

Det här med att inreda kontoret kan vara oerhört svårt. Tro mig, jag har inrett så många kontor genom åren. Ofta vill man ha en exklusiv känsla, men ändå inte betala för det. Det slutar tyvärr ofta med IKEA-möbler och tråkiga gardiner. Men det behöver inte vara så. Här kommer några enkla tips för att få en exklusiv känsla utan att det kostar skjortan.

Ersätt konsten med posters

Många tror att man måste köpa dyr konst eller originalfotografier för att skapa en exklusiv känsla på ett kontor. Det stämmer inte. Man kan skapa ett exklusivt intryck med vanliga posters och prints. Bara genom att köpa en snygg ram så kan man få känslan av exklusivitet. Och då för under 500 kronor per enhet.


Om dina tavlor ska bestå av text, illustrationer eller av fotografier väljer du själv. Men det kan finnas en fördel att kombinera alla tre för att skapa ett snyggt formspråk på kontoret. På ett kontor jag jobbade på, så skapade vi till exempel en hel tavelvägg bestående av 40 tavlor. Det skapade en väldigt häftig effekt.

Köp kopior

Det kan låta trist. Men sanningen är att du kan köpa kontorsmöbler som är kopior av kända möbler. Dessutom till i princip samma kvalitet som originalen. Detta kan vara ett sätt att få designmöbler till en bråkdel av priset. Det otränade ögat kommer inte se den minsta skillnaden och komfortmässigt finns ingenting att klaga på. Jag har själv inrett flera kontor med en exklusiv touch tack vare den här metoden.

Ta hjälp av en inredningsexpert

Det kan vara värt att lägga lite pengar på att låta en inredningsarkitekt eller stylist besöka ert kontor. Detta kostar såklart lite pengar, men personen kan se saker som ni själva inte kan. Denne kan hitta färgkombinationer och möblemang som i det stora hela skapar en mycket exklusiv känsla.


Lycka till med inredandet av ert kontor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *